PALAA HAKUTULOKSIIN

MOSH jewelry


Kultaseppä, yrittäjä Sanna-Maria Ojanen on MOSH Jewelryn sielu ja sydän. Sanna-Maria teki pitkän uran soveltavan matematiikan parissa, kunnes selviytyminen masennuksesta sai hänet muuttamaan suuntaa. Kultaseppäopintojen aikana Sanna-Maria löysi luovuutensa, tyylinsä ja sisäisen rauhan – ja pian MOSH Jewelry sai alkunsa.

MOSH Jewelryn mallisto on syntynyt hevimusiikin inspiroimana. Musiikki on antanut Sanna-Marialle voimaa eri elämänvaiheissa, ja samalla tavalla hänen korunsa voimaannuttavat kantajiaan. Mallistoon heijastuu myös Sanna-Marian tausta matemaatikkona. Koruissa yhdistyvät suorat linjat, puhtaat muodot ja kaunis geometrinen muotokieli.

MOSH Jewelryn korut valmistetaan pääosin kullasta, hopeasta ja jalokivistä. Materiaaleissa panostetaan ekologisuuteen; jalometallien kierrätysaste on parhaimmillaan jopa 100 %. Hillityt ja samalla rohkeat korut viestivät käyttäjänsä persoonasta ja asenteesta, ja niiden minimalistinen design kestää aikaa. MOSH Jewelry on esimerkki aidosta suomalaisesta muotoilusta ja käsityöstä – tarinasta, jonka tulevaisuus on vahvasti kansainvälinen.