PALAA HAKUTULOKSIIN

LIIA Design


Laura Ikonen on korusunnittelija ja kultaseppäartesaani sekä yrittäjä LIIA Design -yrityksessä. LIIA on suomalainen korubrändi ja korumuotoilustudio. Jokainen koru valmistuu käsityönä kuvankauniissa Tammisaaressa, Suomen etelärannikolla.

LIIA-koruissa toistuu ajaton design sekä korkea laatu. Myös vastuulliset arvot ovat keskeisessä roolissa LIIAn työssä: materiaaleiksi valitaan laadukkaita ja kestäviä materiaaleja, pääasiassa kierrätyshopeaa, työtavat valikoidaan mahdollisimman turvallisiksi ympäristön kannalta ja korut suunnitellaan kestämään aikaa – ei vain yhtä sesonkia. Korut valmistetaan pääasiassa perinteisin käsityömenetelmin, mutta myös nykyaikaista teknologiaa, kuten 3D-mallinnusta hyödyntäen. LIIAn työtä ohjaakin ajatusmaailma: ajatonta muotoilua, vastuullisia valintoja ja käsintehtyä luksusta.

Uniikkeja koruja tai korusarjoja suunnitellaan myös asiakkaan toiveista ja lähtökohdista, ja LIIA järjestää myös luovia työpajoja korunteon ja kädentaitojen parissa. Voit tulla tekemään itsellesi uniikkia korua tai kysyä työpajaa omalle porukalle.

Voit myös tiedustella puheenvuoroja erilaisiin tilaisuuksiin, aiheina esimerkiksi yrittäjyys ja luova työ. LIIA toimii tarvittaessa liikkuvasti Etelä-Suomen ja Varsinais-Suomen alueella. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!

Kuva: Amanda Aho