PALAA HAKUTULOKSIIN

Ateljee Agami & Butik


Harriet Nikus on muotoilija, vaatesuunnittelija, ompelijamestari ja pukeutumisneuvoja. Harrietilla on kansainvälinen vaatesuunnittelijan koulutus ja hän on saanut arvostetun Suomen Mestarikillan kädentaitoihin liittyvän korkeaa osaamista vaativan ompelijamestarin mestarikirjan. Hänellä on yli kahdenkymmenen vuoden kokemus suunnittelijana ja kädentaitajana.

Ateljee Agami & Butik on perustettu vuonna 2000. Design ateljeeompelimo on erikoistunut naisten asuihin ja asusteisiin sekä ekodesigntuotteisiin. Butikin valikoimaan kuuluvat laadukkaista materiaaleista valmistetut Harriet Nikus Design -asut ja -asusteet naisille, Puumalat-tuotteet sekä sisustustuotteet. Tuotteille on myönnetty Avainlippu- ja Design from Finland -merkit. Kivijalkaputiikki ja ateljeeompelimo sijaitsee Turussa, Kaskenmäen päällä, Hjortenin jugendkivilinnassa.

Suunnittelussaan Harriet Nikus yhdistää ajattomuuden, klassisuuden ja etnisyyden. Inspiraationsa hän hakee 1920–1950 -lukujen muodista, luonnosta ja työstettävästä materiaalista. Tuotteissaan hän suosii laadukkaita luonnonmateriaaleja, värejä ja viimeisteltyjä yksityiskohtia ekologisia arvoja kunnioittaen.